Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE PROGNOZE

Hrvatskoj prijeti najgori scenarij na Euru, ovome se nitko nije nadao. Najviše koristi imat će Srbi

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Foto: Luka stanzl/PIXSELL
1/13
20.06.2024.
u 08:49

S obzirom na to da Hrvatska nakon dva kola ima samo jedan bod, više nema ni teoretske šanse završiti skupinu na prvom mjestu, ćak i da u ponedjeljak navečer slavimo protiv Italije

Nemamo druge opcije, u zadnjem kolu igra nam samo pobjeda protiv Italije, kazao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nakon šokantnih 2-2 protiv Albanije u susretu 2. kola B skupine EURO-a. Nakon poraza od Španjolske (0-3), Hrvatska je odigrala 2-2 protiv Albanije, pa će u susretu protiv Italije morati loviti pobjedu za mogući prolaz. Međutim, možda niti pobjeda nad Talijanima neće biti dovoljna za prolazak...

GALERIJA Hrvatska remizirala s Albanijom

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
1/13

Statističari i analitičari Football Meets Date dali su nove proračune tko će proći u nokaut fazu Eura, a nakon remija s Albancima šanse su nam drastično pale. Skupina B, u kojoj se nalazi Hrvatska, ima čak 66 posto šanse biti ona koja će dati jednu od dvije najgore trećeplasirane reprezentacije. Za ilustraciju, prva do nje je skupina A, s 38 posto šansi da i njena trećeplasirana reprezentacija ne prođe grupu.

VEZANI ČLANCI:

S obzirom na to da Hrvatska nakon dva kola ima samo jedan bod, više nema ni teoretske šanse završiti skupinu na prvom mjestu, ćak i da u ponedjeljak navečer slavimo protiv Italije. Također, najnoviji proračuni parova prve nokaut-runde Eura pokazuju kako je trenutno najveća vjerojatnost da će se u osmini finala naći pobjednik skupine F i treći i iz skupine C, umjesto trećeg iz skupine B. Dakle, Srbija je preskočila Hrvatsku i igrala bi u prvoj nokaut-rundi umjesto nje protiv Ronalda i Portugala.

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 5

Avatar Scheweningen
Scheweningen
12:18 22.06.2024.

Ah te statistike , na rukometnom prvenstvu rekli da ćemo biti 12 a mi namjerno 13. I tada Perkovac reče istinu pa odleti on. Takvi smo. Živjela Hrvatska

Avatar Danke Deutschland
Danke Deutschland
17:43 20.06.2024.

kad god poletiš ka nebu, nešto grubo vrati te na zemlju

NE
NenadNikolicCroatia
09:29 20.06.2024.

Hrvatski nogometaši su pokazali slabu kondicijsku pripremu. U pripremama za EURO gledali smo njihove brojne komercijalne reklame na skoro svim hrvatskim televizijama. Predvodio ih je Dalić koji je svjesno bio u tom telvizijskom reklamnom biznisu a da nije riješio njihovu kondicijsku spremu. Radio je to i Ćiro Blažević kada je reklamirao kockarnice i kladionice, nije to Dalić izmislio. Što sada? Prvo vidjeti da li su igrači fizički pripremljeni. To se vidi već na treningu. Tko nije spreman neka ga zamijeni prvi spreman. Zašto robovati "staroj slavi" na štetu uspjeha nacionalne vrste? Igrati svi znaju. Ali kondicijsku spremnost nemaju svi. I to je ta granica preko koje se više ne smije ići.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije