TANAC O NIJEMCIMA

Ivanković: Olić je morao početi susret

26.04.2009.
u 15:37

Branko Ivanković, bivši trener Dinama, vratio se iz Njemačke, gdje je bio na razgovorima sa zainteresiranim klubovima. Ivanković još ne želi konkretno o imenima.

- Mnogo sam razgovarao i ima mnogo kombinacija. Da malo karikiram, od Bayerna na niže, ali o imenima nema smisla govoriti. Prvenstva su u tijeku, ali za najviše 15 dana znat će se konkretnije, možda i prije. No, postao sam malo izbirljiviji jer želim napraviti korak naprijed - pričao je Ivanković nakon povratka iz Njemačke. Razgovore je uglavnom vodio u Kölnu, gdje je bio i smješten, ali skoknuo je i do Dortmunda.

- Zovu me i dvije ozbiljne reprezentacije, jedna europska, zovu iz Irana, klub iz Emirata. Ali, velim, postao sam izbirljiviji.

U Dortmundu je vidio poraz HSV-a od Borussije.

- Olić je ušao u drugom poluvremenu i nije mi jasno zašto nije igrao od početka. Ivica i Guerrero jedini su igrači koji rade prevagu. I da je naš reprezentativac igrao od početka, mislim da hamburška momčad ne bi izgubila. Pa nema veze što od ljeta ide u Bayern, trener ga je morao staviti da igra od početka, to prije što je Petrić ozlijeđen. A Dortmund nije bio bolji za tih 2:0 - zaključio je Ivanković koji će u svom Varaždinu čekati rasplete u stranim prvenstvima i vagati kamo će krenuti na ljeto, kojim će klubom dirigirati u sljedećoj sezoni.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije