PLJUŠTE POHVALE

Vatreni oduševio engleske ikone: 'Veličanstveni Gvardiol. Taj dečko je poseban igrač'

Champions League - Round of 16 First Leg - RB Leipzig v Manchester City
Annegret Hilse/REUTERS
23.02.2023.
u 09:09

Poznati bivši nogometaši natjecali su se tko će dati bolji kompliment za našeg braniča koji je ponovno oduševio svijet

Joško Gvardiol ponovno se našao na naslovnicama svjetskih medija nakon briljantne utakmice protiv Manchester Citya u Ligi prvaka. Stoper vatrenih je postigao pogodak za izjednačenje, istovremeno je odlično obavljao defenzivne zadatke i u potpunosti zaustavio najopasnijeg igrača gostiju, Erlinga Haalanda. Tri engleske legende koje komentiraju za BT Sport očarane su igrama 20-godišnjeg igrača koji je postao najtraženiji Hrvat u Europi. 

- Bio je to prekrasan ubačaj, ali pogledajte koliko je Gvardiol visoko skočio. Tu je postojao samo jedan pobjednik. Bio sam oprezan jer sam mislio da bi sudac mogao svirati prekršaj, ali svaka čast Gvardiolu. Bio je to stvarno odličan skok - rekao je Martin Keown.

- Gledao sam ga na Svjetskom prvenstvu na kojem je bio veličanstven. Znate što mi se posebno sviđa kod njega? Njegov temperament. Možete vi imati sve atribute koje želite, ali on je po temperamentu vrlu miran. To je ono što želite od stopera  - izjavio je Rio Ferdinand.

- Tehnički, fizički... ma on može i povući prema naprijed, može i driblati. Taj tip ima sve. Tko god ga na kraju uspije dovesti, osigurat će si budućnost sa stvarno sjajnim igračem - kazao  je Owen Hargreaves.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije