'SRETNO DEČKIMA'

Lacković već u četvrtak na treningu HSV-a: S koljenom je sve u najboljem redu

Blaženko Lacković
Foto: Duško Marušić /Pixsell
08.01.2014.
u 17:42

- U Hamburgu sam i pripremam se za drugi dio sezone. U četvrtak u 16 sati imam trening i s mojim je koljenom sve u najboljem redu. Dečkima sretno na EP-u, bit ću njihov prvi navijač - poručio je Lacković iz Njemačke.

Hrvatska rukometna reprezentacija će na Europskom prvenstvu u Danskoj biti oslabljena neigranjem Blaženka Lackovića.

Lac je u prvoj prijateljskoj utakmici protiv Tunisa dobio udarac u koljeno i iako bi bio spreman za prvu utakmicu protiv Bjelorusije, 13. siječnja, izbornik Slavko Goluža nije htio riskirati s tim hoće li izdržati naporni ritam Eura te ga je ostavio kod kuće.

Iskusni lijevi vanjski otputovao je u Njemačku gdje bi u četvrtak već trebao odraditi trening sa HSV-om.

- U Hamburgu sam i pripremam se za drugi dio sezone. U četvrtak u 16 sati imam trening i s mojim je koljenom sve u najboljem redu. Dečkima sretno na EP-u, bit ću njihov prvi navijač - poručio je Lacković iz Njemačke.

>> Kakav šok! Lacković zbog ozljede propušta Euro u Danskoj

Komentara 9

LO
Lolli012
19:02 08.01.2014.

Polagano se rješava Goluža svih iz zlatne generacije.. Iskreno ne znam zašto mu toliko smetaju, ni jedan igrač iz te generacije ne zaslužuje takav kraj, al eto sve to šef Gobac dozvoljava.. Bravooo, pravi ste primjer mladima koji uče kako je pravednost jedna od najvažnijih stvari u sportu! Hvala Vam gospodo Gobac i Goluža! Žalim za tim vremenima, a slučaj Balić ne mogu prežalit!! Evo od danas i Laca :(

LA
laki13
19:14 08.01.2014.

Vodonoša se pridržava instrukcija od velikog gazde i dijeli otkaze legendama sa osmijehom na licu ! Mrzim sve naše saveze sporta zbog likova poput Radića, Gobca, Mamića isto i naše selektore koji dolaze po tim linijama !

Avatar Hazl113
Hazl113
08:09 09.01.2014.

Pod hitno se treba riješiti Goluže i obavezno Mamića, o pardon, Gopca. Dosta je tog stranačja u momčadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije