NAPISI S JUGA

Marko Livaja odlazi iz Hajduka? Grci plasirali senzaciju: 'Pregovori su pri kraju'

Graz: Zagrijavanje uoči početka prijateljske utakmice HNK Hajduk - Fenerbahce
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
19.07.2024.
u 08:34

Ne treba ni govoriti što bi sada za Hajduk značio odlazak Livaje, prije početka nove sezone, europskih ispita i uslijed dolaska Rakitića, možda i Edina Džeke te još ponekog igrača

Dok se u Hajduku raduju dolasku Ivana Rakitića, uz već predstavljenog Abdouliea Sanyanga Bambu, mogao bi im se dogoditi izlazni transfer kakvom se možda i nisu nadali. Iako sve ovo treba uzeti s određenom dozom rezerve, pojedini grčki mediji javljaju da su u tijeku intenzivni pregovori solunskog PAOK-a oko dovođenja Marka Livaje. Štoviše, Grci tvrde da su pregovori već u završnoj fazi, a s juga stižu i optimistične najave da će transfer Hajdukove ikone uskoro biti i finaliziran.

Grčka je ponuda, vele, već odavno poslana, a klubovi razgovaraju o modelu suradnje i dogovora po pitanju Livajinovg transfera. Inače, on ima ugovor s Hajdukom do lipnja 2027. godine, a više puta do sada je naglašavao da ne bi imao ništa protiv toga da svoju nogometnu karijeru završi upravo na Poljudu. Zato smo i naveli da sve to što pišu grčki mediji valja pažljivo i iz više kuteva razmotriti. Nije tajna, međutim, da PAOK jako želi Livaju koji je već igrao u Grčkoj, i to za atenski AEK, ali vrlo je upitno hoće li, kako to Grci tvrde, doći do zaključenja ovoga posla.

Ne treba ni govoriti što bi sada za Hajduk značio odlazak Livaje, prije početka nove sezone, europskih ispita i uslijed dolaska Rakitića, možda i Edina Džeke te još ponekog igrača. Aktualni prvak Grčke neće odustati tek tako, nije neizvedivo da Livaju dovedu potkraj prijelaznog roka koji traje još jako dugo. Livaja je u Hajduku od zime 2021. godine i u navedenom se razdoblju pokazao kao ključni igrač splitske momčadi na putu do dva osvojena Kupa.

FOTO Iris Livaja oduševila hajdukovce emotivnom porukom na Instagramu: 'Još samo malo...'

Graz: Zagrijavanje uoči početka prijateljske utakmice HNK Hajduk - Fenerbahce
1/5
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Prosenjak
Prosenjak
10:21 19.07.2024.

To bi bila najbolja moguća vijest za Hajduk. Tad bi se konačno mogla početi graditi timska momčadska igra u kojoj je bitan sustav a ne pojedinac, u kojem nitko nije nezamjenjiv, i u kojem se ne osjeti bilo kakav izostanak bilo kojeg pojedinca zbog ozljede ili kartona na igri, nego jedan izađe drugi uđe a sustav samo funkcionira dalje. N

GN
gnoj
10:40 19.07.2024.

Dobra vijest za Hajduk !

Avatar Castro
Castro
10:12 19.07.2024.

Kod Talijana nema nedodirljivih kraljeva na terenu i izvan njega… Samo idi molim te

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije