HAJDUK Bijele je u Turskoj dočekalo nevrijeme koje je čupalo stabla

Miše nije mogao prihvatiti Ćirin poziv na prijateljsku utakmicu

25.01.2009.
u 18:13

Ćiro Blažević je poželio odigrati prijateljsku utakmicu s Hajdukom, ali Splićani su ga odbili. Treneru bijelih Anti Miši godio je Ćirin poziv, ali morao je reći ne. Ćirina zamisao bila je da Bosna i Hercegovina protiv Hajduka igra 11. veljače u Mostaru ili Širokom Brijegu.

- Ne odgovara nam termin. Već smo složili pripreme. Usto, bit ćemo tada bez reprezentativaca - kaže Miše.

Vjetar bijesni u Antalyji, nisu baš najsretnije počele Hajdukove pripreme. Jugo je toliko puhalo da je isčupalo dva stabla ispred hotela.

Karta za avion na ime Ante Šerića


Od utorka se u Antalyji očekuje sunce, pa će i Hajdukove pripreme biti oslikane malo ljepšim tonovima. A možda se tada priključi i Ante Šerić.
U Hajduku čekaju da bivši reprezentativac riješi svoj odnos s Bešiktašom. Naravno, očekuju da će to biti u redu. Možda su očekivali da će Šerić i prije postati bijeli. Na popisu putnika, na letu od Graza do Antalyje, bila je avionska karta na ime Ante Šerića. I ne samo na Šerića, na liniji od Graza do Antalyje, sudeći po imenima na avionskim kartama, trebao je biti i Ivan Rodić, Šibenikov napadač, koji čeka da Arbitražni sud odluči može li napustiti Šubićevac.

- Šta je ovo? - čudili su se igrači dok su gledali isčupana stabla. Valovi na, kilometrima dugoj pješčanoj obali, bili su previsoki, pa je otpalo trčanje po plaži, prvi plan kondicijskog trenera Marina Fradelića.

- Trčat ćemo po hotelskoj trim stazi. Bitno je da se igrači malo protegnu nakon putovanja - izvijestio je Zlatko Vujović, koji je uvijek na čelu povorke kad igrači trče.

No, umjesto planiranih 45 minuta trčanje je trajalo deset-petnaest minuta, tek toliko da igrači malo protegnu noge. A istezanje je obavljeno u hotelskom hodniku. Kiša i vjetar bili su neumoljivi.

Antu Mišu su, pak, mučili drugi problemi.

Kiša je toliko natopila igralište ispred hotela na kojem su Splićani trebali trenirati, pa je morao tražiti druga rješenja. Stvar je riješio Hajdukov domaćin u Turskoj Emir Dizdarević, osigurao je termin za trening u sportskom kampu, koji kilometar udaljen od hotela Kremlina. U istom hotelu smješteni su Vojvodina Ljupka Petrovića, Shangai, kijevski Arsenal, juniori Stuttgarta, ali bijeli imaju tretman glavne momčadi, jedu u izdvojenoj prostoriji, termini za trening slažu se po Hajdukovim željama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije