'POKOP' U RIMU

Morbidna povorka: Navijači Lazija 'sahranili' Romu

Lazio navijači
Printscreen Youtube
09.06.2013.
u 15:48

U koloni je bio bijeli sanduk u kojem je "pokopana" Roma, a za njim je išla uplakana udovica s dresom Francesca Tottija.

"Roma, počivaj u miru", pisalo je na čelu "pogreba" kojeg su predvodili "ucviljeni" navijači Lazija. Morbidnu povorku organizirali su navijači na ulicama Rima kako bi ljutim rivalima natrljali soli na ranu.

U koloni je bio bijeli sanduk u kojem je "pokopana" Roma, a za njim je išla uplakana udovica s dresom Francesca Tottija. Nju je pridržavao šeik što je aluzija na arapskog bogataša koji želi kupiti klub. Pratili su ih svećenici, mrtvačka kola, a iza njih je išla duža povorka u kojoj su bili ostali "ožalošćeni".

Podsjetimo, Lazio je u finalu Kupa svladao Romu i tako joj zatvorio vrata Europe. Navijači nebesko-plavih to su dočekali s oduševljenjem, ali su u proslavi malo pretjerali.

Ovo nije prvi slučaj da se navijači na ulicama Italije na ovakav način izruguju protivnicima. Prije dvije godine su navijači Genoe organizirali sahranu za Sampdoriju nakon što je ispala iz lige.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije