PELLEGRINI BI MOGAO BITI BIVŠI

Mourinho je prvi na listi Realovih želja

Jose Mourinho
AFP
11.03.2010.
u 14:46

Čileanski trener Manuel Pellegrini u velikom je dijelu aktualne sezone na udaru kritika dok obavlja svoj posao na klupi madridskog Reala.

Prvi val napada krenuo je nakon skandaloznog poraza od Alcorcona u domaćem Kupu kralja, a čeka se novi, nakon ispadanja Reala već u osmini finala Lige prvaka.

Pellegrinijeve igrače prizemljio je Lyon i pogodak bosanskohercegovačkog nogometaša Miralema Pjanića.

Marca je još u srijedu navečer laku noć španjolskim čitateljima poželjela velikim naslovom: Zbogom Madrid, zbogom Pellegrini! Dotle čelništvo Reala još uvijek šuti, ali je evidentno da netko mora "platiti otkazom" ove posrtaje, a dakako da je u 99 posto slučajeva žrtva trener.

Španjolski mediji su pak ponovili nekadašnje priče. Prvi favorit za nasljednika Pellegrinija je Portugalac Jose Mourinho, no prilično je upitno da bi se taj transfer mogao dogoditi prije kraja sezone. Piše se kako i bi ako Inter za sedam dana, kao i Real, ispadne u osmini finala Lige prvaka od Chelseaja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije