OTAC ZLATNE DŽUDAŠICE

Oglasila se obitelj Matić, tvrdi da se otac dragovoljno prijavio u policiju

Barbara Matić ušla u finale Olimpijskih igara u Parizu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
01.08.2024.
u 22:24

Prema njima, nije se radilo o uhićenju gospodina Matića nego o dragovoljnoj prijavi policiji u društvu odvjetnika i glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora Siniše Krajača.

Boris Matić, otac zlatne hrvatske džudašice Barbare Matić, nije bio uhićen kako su javili neki hrvatski mediji, tvrdi obitelj Matić. Otac zlatne hrvatske džudašice Barbare Matić, koja je u srijedu osvojila naslov olimpijske pobjednice, Boris Matić završio je u pritvoru u četvrtak zbog sumnje za seksualni napad, objavio je francuski internetski portal BFMTV.

U e-mailu poslanom HINI, obitelj Matić demantira navode medija da je Boris Matić uhićen.

Prema njima, nije se radilo o uhićenju gospodina Matića nego o dragovoljnoj prijavi policiji u društvu odvjetnika i glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora Siniše Krajača.

Budući da je istraga još u tijeku, neprofesionalno je od strane medijskih djelatnika prejudicirati kvalifikaciju događaja, nazivajući ga prisilnim činom, stoji u priopćenju obitelji Matić.

Barbara Matić je u utorak osvojila zlatno odličje u kategoriji do 70 kilograma, a na tribinama dvorane Champ de Mars je bila cijela obitelj Matić, osim sestre Brigite, bivše džudašice koja je ostala u Splitu.

>> Pogledajte tetovaže vatrenih

Barbara Matić ušla u finale Olimpijskih igara u Parizu
1/13
 

Komentara 9

SL
slavenZadravec
22:44 01.08.2024.

"u društvu odvjetnika i glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora Siniše Krajača". Znači li to da je napadač dio službene hrvatske delegacije? Ovo postaje sve lošije.

Avatar Danke Deutschland
Danke Deutschland
22:59 01.08.2024.

sto se kaze, nije .ovno, nego se pas .osro

Avatar Podanak
Podanak
22:39 01.08.2024.

Kako to? Volonterka ga je prijavila, policija nije reagirala, ali je on odmah pronašao odvjetnika i snjim otišao na policiju te tražio da ga zatvore? To se dogodilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije