GRANGER

Pacersi mjesec dana bez najboljeg strijelca

Granger
AFP
08.12.2009.
u 20:13

Branič-krilo NBA momčadi Indiana Pacersa Danny Granger (26) izbivat će s košarkaških parketa između četiri i šest tjedana zbog ozljede desnog stopala.

Indiana je na svojoj internet-stranici objavila da je Granger ozlijedio stopalo tijekom subotnje utakmice protiv Los Angeles Clippersa, kada je napustio parket tijekom treće četvrtine s bolnom grimasom na licu, ali da neće morati na operaciju.

Granger je ove sezone u 17 odigranih utakmica ostvarivao prosjek od 24.4 koša, 6.1 skokova i 2.7 asistencija u prosjeku. Ukupno je u karijeri na prosjeku od 16.8 koševa i 5.2 skoka.

Izostanak Grangera bit će nesumnjivo veliki hendikep za Pacerse budući je njihov drugi najefikasniji strijelac Dahntay Jones na prosjeku od 15.3 koševa po utakmici.

Nakon 18 odigranih utakmica Indiana je na omjeru od šest pobjeda i 12 poraza, te zauzima posljednje mjesto u Centralnoj diviziji Istočne konferencije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije