MLADEN PETRIĆ Umjesto u Rovinju, ostaje se liječiti

Petrić: Bit ću spreman za Ukrajinu

18.03.2009.
u 21:09

Hrvatska će bez Mladena Petrića igrati protiv Andore, ali i HSV će morati bez njega najmanje tri tjedna. Naš reprezentativac ozlijedio se nakon 29 minuta susreta HSV – Energie Cottbus i nalazi nisu dobri.

– Nekoliko minuta prije nego što sam se ozlijedio dobio sam udarac u taj mišić, možda je to pogodovalo kasnijoj ozljedi. Koja se dogodila kad sam potrčao, zabolio me mišić i znao sam da nije dobro. I nalazi su pokazali da sam bio u pravu, mišić je puknuo – pričao je Petrić.

Kakve su prognoze za povratak?

– Prvih tjedan dana moram samo mirovati, nakon toga počet ću polako trenirati, ali sigurno me neće biti tri tjedna. Sreća u nesreći je što puknuće nije veliko, pa su liječnici optimistični i nadaju se da bih za tri tjedna mogao biti spreman.

Slaven Bilić na njega neće moći računati za Andoru.

– Razgovarao sam s izbornikom, uglavnom o ozljedi. No, dobro, Andora ne bi smjela biti nekakav bauk za dečke, iako je treba shvatiti ozbiljno. Važno je da budem spreman za lipanj i okršaj s Ukrajinom.

I u HSV-u su se uhvatili za glavu.

– Susret sa Schalkeom mogao bi usmjeriti rasplet prvenstva. I današnji uzvrat s Galatasarayem u Istanbulu i te kako je važan, kod kuće smo igrali samo 1:1 – kaže Petrić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije