Lazijevi navijači:

Platini, igrao si pred 39 mrtvih i veselio se!

'lazio_nnn_spo_110313'
''
11.03.2013.
u 21:00

Heysel, 29.5.1985. – Platini, imao si snage igrati pred 39 mrtvih i veseliti se – poruka je koju su Lazijevi navijači istaknuli uoči nedjeljne utakmice 28. kola Serie A protiv Fiorentine.

Navijači rimskog prvoligaša na svom su stadionu Olimpico istaknuli transparent kojim su prozvali Uefina predsjednika Michela Platinija te pokazali da pamte tragičan trenutak koji se dogodio uoči finala Kupa kupova u svibnju 1985. godine. Juventus je tada pobijedio Liverpool s 1:0 pogotkom Platinija!

Povod reakcije Lazijevih navijača je to što je Uefa kaznila rimskog prvoligaša s dvije domaće utakmice bez gledatelja zbog rasističkih ispada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije