Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRPA KOMENTARA

Pljušte brojne reakcije iz svijeta zbog Modrića: 'Iznevjerili su ga, Luka ovo nikako nije zaslužio'

Leipzig: Susret Hrvatske i Italije u 3. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/15
26.06.2024.
u 19:20

Brojni nogometni fanovi bili su tužni zbog Luke te su mu počele stizati poruke podrške za desetku Reala i vatrenih.

Hrvatski kapetan Luka Modrić rastužio je svijet suzama nakon utakmice protiv Italije, kada nije mogao suzdržati emocije nakon što smo remizirali s Italijom i već tada se praktički oprostili od Eura. Modrić je proglašen za igrača utakmice između Hrvatske i Italije, a Modrić se fotografirao s peharom, no imao je tužan izraz lica, a oči su mu bile crvene, zbog čega su mnogi pomislili da je kapetan Hrvatske plakao prije toga, javlja britanski medij The Sun.

GALERIJA Ako treba pasti, onda treba onako kako je Luka pao za Hrvatsku

Leipzig: Susret Hrvatske i Italije u 3. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
1/15

Fotografija se brzo proširila internetom, a brojni ljubitelji nogometa bili su tužni zbog Luke te su mu počele stizati poruke podrške za desetku Reala i vatrenih. 

‘Izgleda kao da je plakao, žao mi je’, napisao je jedan čitatelj dok je drugi napisao: ‘Tužno da je tako završilo za njega’. ‘Bol na njegovom licu. Slomljeno srce u zadnjem trenutku’, još je jedan od komentara, dok neki smatraju kako su ga suigrači iznevjerili ‘Luka Modrić je zaslužio bolji tim. Suigrači su ga iznevjerili’, smatra jedan čitatelj dok je skupni zaključak ‘On nije ovo zaslužio, bolno’.

VEZANI ČLANCI:

Oko 300 navijača dočekalo je danas vatrene dočekalo u zračnoj luci u Zagrebu, a na novinarsko pitanje jesu li mu se slegle emocije, rekao je: 'A, nisu baš'. 

Komentara 16

Avatar Gotcha1
Gotcha1
20:17 26.06.2024.

tko zna koliko desetljeca ce proci da opet imamo igraca i covjeka tipa legende hrvatskog nogometa.Luka je samo jedan!

AN
Antonio1952
20:36 26.06.2024.

Sad ce ga ovi iz Osijeka jos pozvati na sud, umjesto da sude ratne zlocine, lopove i kriminalce.

VO
volimnju
20:38 26.06.2024.

luka NAJBOLJI SI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije