STRIJELAC U POBJEDI

Rakitić: Želio sam se odužiti za ukazano povjerenje

Ivan Rakitić
Reuters
18.10.2009.
u 09:30

Tek pred početak utakmice u Stuttgartu, Ivan Rakitić saznao je da će startati u uvodnoj momčadi Schalkea. Potom je u pobjedu 2-1 utkao bundesligaški ovosezonski prvijenac.

Želio se hrvatski nogometni reprezentativac zahvaliti treneru Felixu Magathu na ukazanom povjerenju, a učinio je to baš po volji stratega koji je prošle sezone osvojio naslov njemačkih prvaka s Wolfsburgom.

- Htio sam se treneru nekako odužiti na povjerenju i pomoći momčadi da dođe do pobjede. Sve je dobro ispalo - izjavio je Rakitić, koji je u cijeloj prošloj sezoni zabio tej jedan prvenstveni pogodak, za službene internetske stranice kluba iz Gelsenkircehna.

- Od prve smo sekunde težili pobjedi i nismo bježali od borbe. Bilo je jasno da će Stuttgart učiniti sve da dođe do tri boda, međutim, bili smo dovoljno jaki da ovu utakmicu odlučimo u svoju korist. Pogodak sam želio proslaviti s navijačima koji nam pružaju nevjerojatnu potporu - objasnio je svoj trk prema tribini na kojoj su bili smješteni navijači gostujućeg sastava.

Podsjetimo, Rakitić je pogodio za 1-0 u 24. minuti utakmice iskoristivši prije toga poklon gostujućeg nogometaša Celozzija, koji mu je samo primirio loptu malo izvan peterca nakon ubacivanja Rafinhe. Rakitić je primio loptu i topovski pogodio pod gredu...

Ključne riječi

Komentara 2

PE
petrovve
11:02 18.10.2009.

Bravo Ivane...nastavi samo tako i dalje..ako ti kojim slucajem ne bude islo na dobro,znas i sam da ce nasi novinari opet biti najbolji ali samo u jedno ,a to je *r***e po tebi.Tu prednjace ispred svih novinara u svijetu.

SL
slave
12:43 18.10.2009.

To Ivane legendo..Dosta je bilo pljuvanja po tebi.Pokaži im tko si i što..Bilo je već i vrijeme da krenes od prve minute,jer takva klasa od igrača najmanje treba sjediti na klupi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije