VELIKO IZNENAĐENJE

Slaven Belupo šokirao i posramio Goricu na njenom terenu! Malo tko se ovome nadao

Velika Gorica: HNK Gorica protiv NK Slaven Belupo u 24. kolu Prve HNL
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/3
18.02.2022.
u 19:50

Farmaceuti su sad sedmi s 26 bodova, tri više od osme Lokomotive, od koje imaju i utakmicu više. Gorica je ostala peta s 29 bodova i sad zaostaje za četvrtom Rijekom 14 bodova, uz utakmicu više.

Nogometaši Gorice doživjeli su težak poraz 0:3 na domaćem terenu od Slaven Belupa u 24. kolu Prve HNL.

Time se potvrdila loša forma hit-momčadi prošle sezone, ali i onih prije nje. No potvrdilo se i da su Koprivničani u nastavak prvenstva krenuli odlučnije, bolje i s više samopouzdanja nego u jesenskom dijelu.

Već u drugoj minuti Mihail Caimacov načeo je Goričane, a potom ih je samo osam minuta kasnije dodatno šokirao Lovro Zvonarek.

18.02.2022., Velika Gorica - Gradski stadion, Velika Gorica. 24. kolo Hrvatski Telekom Prve HNL: Gorica - Slaven Belupo Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL
Foto: Željko Hladika /PIXSELL

U nastavku je situaciju domaćima zakomplicirao Aleksandar Jovičić jer skrivio je kazneni udarac i dobio direktni crveni karton. Mario Marina to nije propustio i Slaven je od 55. minute imao konačnih 3:0. Moglo je biti i više, no momčad Zorana Zekića zasigurno je više nego zadovoljna ishodom.

Farmaceuti su sad sedmi s 26 bodova, tri više od osme Lokomotive, od koje imaju i utakmicu više. Gorica je ostala peta s 29 bodova i sad zaostaje za četvrtom Rijekom 14 bodova, uz utakmicu više. Istovremeno, Lokomotiva je na samo bod zaostatka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

AR
arni63
20:24 18.02.2022.

sve su rasprodali za sitniš,i to im je sada sudbina

BS
Blue_shirt
22:18 18.02.2022.

Vanja sve si pobrk'o, loksa je 6. a ne 8. i ima dva boda vise i utakmicu manje od slavena... A g.Rendulic, jedan savjet provjerite bateriju na mobitelu i ima li signala... mislim mogli bi dobiti SMS uskoro... ;)

IS
istina00
20:17 18.02.2022.

baš mi je drago kad su prodali za male novce najboljeg igrača! a sad borba za ostanak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije