Očajni vratari

Šola: Pešić ulazi do kraja SP-a

\'29.12.2009., Zagreb - Dom Sportova, Ivan Pesic, golman Hrvatske rukometne reprezentacije opet trenira nakon uboda nozem u bubreg.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL\'
Goran Stanzl/PIXSELL
21.01.2011.
u 17:52

Jedan od dvojice vratara, Mirko Alilović ili Marin Šego, preselit će se do kraja SP-a na tribine.

Ulazi Ivan Pešić, koji bi čak mogao protiv Argentine igrati od početka.

– Možda sam i ja pogriješio u načinu priprema. Vratari su izgubili samopouzdanje i morali smo se odlučiti za trećeg vratara. Tko će ispasti? Mirko će morati pred igračima reći je li spreman nastaviti turnir. To što meni kaže da je spreman, nije važno. Iz kluba je došao u lošoj formi i, nažalost, u reprezentaciji je nije poboljšao. Naši vratari imaju nizak postotak uspješnih obrana i od toga ne bježim. Sad je važno da ih podignem uoči tri ključne utakmice – rekao je Vlado Šola, trener naših vratara.

Komentara 3

FU
furešta
18:00 21.01.2011.

E to. Mirko jednostavno nije u formi i neka ima muda i ide kući, za Hrvatsku.

FU
furešta
21:12 21.01.2011.

I sada Šola nije imao muda poslati Haliliovića doma. To nije dobro. Ovaka to trener ne radi, demokratski.

OB
-obrisani-
11:07 22.01.2011.

Najsigurnije prognoze i odličan profit, posjetite: http://vaha-tips.blog.hr/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije