GIMNASTIKA

Sve je spremno za spektakl u Osijeku, ali još uvijek bez navijača

Osijek: DOBRO World Cup, Slovenka Teja Belak osvojila prva mjesto u preskoku
Dubravka Petric/PIXSELL
20.05.2021.
u 20:19

Od 10. do 13. lipnja održati će se 12. izdanje DOBRO World Cup Osijek, jedne od etape u kalendaru Svjetskog kupa

Nakon što prošle godine zbog pandemije Covida 19, prvi put od 2009. svjetska gimnastička elita se nije okupila u Osijeku, ove godine Gradski vrt ponovo će osjetiti gimnastiku, ali bez nazočnosti gledatelja.

Od 10. do 13. lipnja održati će se 12. izdanje DOBRO World Cup Osijek, jedne od etape u kalendaru Svjetskog kupa. 

Na ovogodišnjem izdanju natjecanja, u olimpijskoj godini, okupit će se neki od olimpijaca, osvajača medalja na najvećim natjecanjima. U najjačem sastavu, nastupit će i hrvatska gimnastička reprezentacija, a organizatoru su dosad stigle prijave iz 32 zemlje. 

Glavni organizator DOBRO World Cupa su i ove godine su Hrvatski gimnastički savez i Gimnastičko društvo Osijek- Žito uz pokroviteljstvo Grada Osijeka, Osječko - baranjske županije, Žito Grupe, Hrvatskog gimnastičkog saveza, Ministarstva turizma i sporta te Hrvatske turističke zajednice.

"U vrlo izazovnim vremenima, nakon godinu dana stanke, ponovo ćemo organizirati ovaj veliki sporstki event. Kod nas u Osijek svake godine broj zemalja-sudionica rijetko kad je bio manji od 30 zemalja, a ove godine ta brojka će čak biti i premašena. To je već pokazatelj kako su mnogi prepoznali organizaciju i pozitivnu energiju koju šaljemo", kazao je predstavnik organizatora Vladimir Mađarević. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije