Torcida prijetila Upravi ispred lože

29.10.2005.
u 23:48

SPLIT - Torcida je navijanjem proslavila 55. rođendan, bilo je to izdanje koje se može nazvati navijačkim. A onda je u 55. minuti zapaljeno dvadesetak dimnih baklji, koje su bačene na teren. Naravno, policija će objašnjavati kako su navijači to unijeli danima prije iako se zna da je slavlje pripremano i da su se u petak navijači neometano šetali sjevernom tribinom i unosili transparente. Valjda i dimne baklje.

Čak nije bilo povika "Uprava, odlazi", transparent s tim napisom bio je prikriven. A onda su zbivanja na travnjaku okrenula stvari. Kada je Kamen protiv Hajduka poveo sa 2:1, počeli su zvižduci, transparent "Uprava, odlazi" došao je na centralnu poziciju sjeverne tribine. A kada je dvoboj završio, skupina od dvadestak navijača došla je na zapadnu tribinu, tik do svečane lože. I počela s pogrdnim uzvicima. Naravno, meta su bili predsjednik Grgić i Igor Štimac, koji je došao na utakmicu.

Hitro su reagirali redari i pripadnici interventne policije, rasporedili se kako bi zaštitili svečanu ložu i ubrzano omanju skupinu izveli sa stadiona. (om)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije