Engleska liga

Tottenham slavio kod Norwicha, Modrić sudjelovao kod gola

'Tottenham Hotspur\'s Croatian player Luka Modric (L) vies with Norwich City\'s Captain Grant Holt during an English Premier League football match between Norwich City and Tottenham Hotspur at Carrow
'IAN KINGTON'
27.12.2011.
u 22:32

Hrvatski je reprezentativac Luka Modrić odigrao svih 90 minuta u pobjedi 2:0, dok je kolega iz A-vrste Niko Kranjčar ušao u 85. minuti.

U 18. kolu engleske Premijerne lige Tottenham je upisao novu pobjedu, ovaj put na gostovanju kod Norwicha 2:0. Oba pogotka za Spurse postigao je Gareth Bale (55. i 67. minuta), a kod prvog gola naš nogometaš Luka Modrić bio je taj koji je proigrao Velšanina.

Inače, hrvatski reprezentativac igrao je 90 minuta, dok je Niko Kranjčar ušao u 85. minuti umjesto Rafaela van der Vaarta.

Poredak: Manchester City 45, Manchester United 45, Tottenham 38 (-1), Chelsea 34, Arsenal 33...

Komentara 10

DU
Deleted user
23:33 27.12.2011.

niste napisali koliko je koštica kranjčar danas prodao na tribini.

DU
Deleted user
00:22 28.12.2011.

o.k. ajde mozemo reci da je asistiro kod drugog gola, ali opet dao je pas od dva metra na centru i onda bale trco ko konjina skoro 50 metara, a sta da je bale nekome dodo loptu ili da je neko sporiji bio, ne bi se znalo za ovaj \"pas\" kod drugog gola

XI
xiulo
23:29 27.12.2011.

walker je puno puno bolji igrač od ćorluke strašno brz. kranjčar nije fizički spreman za igranje u tottenhamu i engleskoj ligi. a modrić svaku utakmicu sve lošiji. hrvatskim igračima sve brže otkucava vrijeme u tottenhamu. tottenham bez hrvatskih igrača je sigurno puno bolja i kvalitetnija ekipa nego sa njima i tek tada kada ih se riješe mogu se pošteno potuč za vrh ljestvice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije