ŠTO SE TO DOGAĐA?

U Hajduku ne prestaju s bizarnostima: Isključili komentare na sve Facebook objave u rujnu!?

Uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Hajduka i Ružomberoka
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/2
12.09.2024.
u 13:13

Nikola Kalinić neke je stvari razotkrio do srži, predsjednik Bilić navečer je to htio malo popeglati, ublažiti, no po većini navijača u tome baš i nije bio uvjerljiv

Nema press-konferencije pred Dinamo, dakako najvažniju utakmicu u ovom dijelu sezone za Hajduk. Veliki derbi dolazi baš u "zao čas", dan-dva nakon silne bure događanja u i oko Hajduka. Ove srijede smijenjeni je sportski direktor Nikola Kalinić u polusatnoj tiradi oprao čelne ljude kluba, a nekoliko sati kasnije iz ugodnih je odaja bijelog salona svoje izrekao i predsjednik Ivan Bilić.

Navijači kojima je uglavnom već puna kapa svega već križaju ovu sezonu kao potencijalno "tu" u velikoj borbi za titulu prvaka, od koje je prošlo već 20 godina. Hajduk je ispao i u Europi, a iako pogled na ljestvicu sugerira da bi nakon ovoga kola Splićani mogli na vrh ljestvice, realnost je puno drugačija.

Bura je i na društvenim mrežama, navijači Hajduka sipaju gnjev zbog stanja u klubu, nesređenih odnosa i puknutih veza među ključnim ljudima. Nikola Kalinić neke je stvari razotkrio do srži, predsjednik Bilić navečer je to htio malo popeglati, ublažiti, no po većini navijača u tome baš i nije bio uvjerljiv.

Nova kap koja za mnoge preljeva čašu je potez Hajdukovih administratora na društvenim mrežama, točnije na Facebooku. Onemogućili su naime svim pratiteljima Hajdukove stranice da komentiraju bilo koju objavu od početka rujna. Prvi su puta takvo nešto napravili kod objave da se opraštaju s Ivanom Perišićem, a sada se sve proširilo na sve rujanske objave. Navijači su izvan sebe zbog tog poteza, mnogi se pitaju što je sljedeće...

Ključne riječi

Komentara 4

NO
NOVItraktorsprikolicom
16:40 12.09.2024.

Nije ništa što se svaki dan ne vidi i u svijetu koji s Hajdukom nema blage veze. Zatvaranje komentiranja i druge "provjerene mjere" alati su kojima se bitno utjeće na objave istinitih sadržaja nekompatibilnih s ideologijama pa makar one bilee i već odavno propale.

DA
DAljošin
08:43 13.09.2024.

Kalinić si je pucao u nogu. Izgubi li Hajduk danas, a izgubit će, krivicu će ovaj "izvanserijski" predsjednik kojemu ne znam ime, tvrditi da je Kalinićev istup uzrok poraza. Kad bi se dogodilo čudo i Hajduk dobio, isti bi taj tvrdio da je otkaz Kaliniću prava stvar i da se to vidi sad nakon pobjede nad DInamom.

Avatar rubinet
rubinet
16:03 12.09.2024.

Ništa sporno. Hajdukov Facebook - Hajdukova volja..... (A pratitelji neka izvuku pouku.)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije