NOVA ODLUKA

UEFA se smilovala Srbiji: Ublažili kaznu uoči ključne utakmice kvalifikacija za Euro

Beograd: Odigrana je utakmica četvrtog kola skupine G kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine između nogometnih reprezentacija Srbije i Mađarske
Foto: A.K./PIXSELL
1/3
15.11.2023.
u 23:30

Novom odlukom na utakmici između Srbije i Bugarske 19. studenog u Leskovcu bit će otvorena zapadna tribina stadiona "Dubočica", a prvobitna novčana kazna je smanjena na 50.000 eura

Disciplinska komisija Europske nogometne federacije (UEFA) djelomično je usvojila žalbu Nogometnog saveza Srbije na kaznu od jedne utakmice na domaćem terenu bez prisustva gledatelja.

UEFA je prije dva tjedna kaznila Srbiju zbog nereda navijača i niza organizacijskih propusta u utakmici protiv Crne Gore igranjem jedne domaće utakmice pred praznim tribinama. Nogometni savez Srbije kažnjen je i sa 89.500 eura.

GALERIJA Arsenal deklasirao Sevillu. (2:0) Španjolska momčad uputila tek jedan udarac prema golu

Beograd: Odigrana je utakmica četvrtog kola skupine G kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine između nogometnih reprezentacija Srbije i Mađarske
1/19

Međutim, nakon žalbe UEFA je ublažila kaznu. Novom odlukom na utakmici između Srbije i Bugarske 19. studenog u Leskovcu bit će otvorena zapadna tribina stadiona "Dubočica", dok će za ostale tri tribine (istok, sjever, jug) ulaz biti dozvoljen samo djeci do 14 godina. Istovremeno, prvobitna novčana kazna je smanjena na 50.000 eura.

VEZANI ČLANCI:

Na ljestvici skupine G kvalifikacija za EURO 2024. godine, Srbija se nalazi na drugom mjestu sa 13 bodova, bod manje od vodeće Mađarske koja ima i utakmicu manje. Treća je Crna Gora s osam bodova.

VIDEO Pjaca o povratku među vatrene: 'Jako me iznenadilo. Zvali su me i čestitali, a ja nisam znao zašto'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije