ALLEMANIA EGGENSTEIN

VIDEO Jezivi prizori s mjesta tragičnog stradanja tri nogometaša u Njemačkoj. Isplivali su detalji

Focus Online / Screenshot
13.03.2023.
u 18:11

Ukupno četiri osobe poginule su u blizi grada Karlsruhea, bili su članovi niželigaškog kluba

Četiri člana njemačkog niželigaša Alemannie 05 poginula su u stravičnoj prometnoj nesreći u blizini Karlsruhea. Među poginulima su dvojica nogometaša, fizioterapeut i bivši nogometaš kluba, o čemu smo već pisali OVDJE.  Vraćali su se kući s klupske zabave. Nesreća se dogodila samo nekoliko desetaka metara od klupskih prostorija jedan sat iza ponoći između subote i nedjelje. 

Prema navodima policije, automobil u kojem su se nalazila četvorica proklizao je i prešao na suprotnu prometnu traku gdje se sudario s taksijem. Vozač automobila i njegova tri suputnika poginuli su na mjestu. 

U prometnoj nesreći smrtno je stradala i jedna osoba iz taksija. U njemu su osim vozača bila i dva brata, a jedan od njih je nažalost smrtno stradao. Teško su ozlijeđeni vozač i još jedan putnik iz taksija. Sve žrtve nesreće stare su od 25 do 29 godina.

- Alemannia 05 Eggenstein duboko je ožalošćena zbog gubitka svojih aktivnih nogometaša Dannya Zimmerera i Tima Paluschka, fizioterapeutkinje Leonie Burkart i bivšeg nogometaša Philippa Dommera. Sve četvero nas je napustilo prerano u tragičnoj nesreći. Jako će nam nedostajati! Izražavamo duboku sućut roditeljima, obiteljima i prijateljima u ovim teškim trenucima - objavili su iz njemačkog kluba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije