Ukrajinski kup

VIDEO Šahtar na krilima odličnog Srne razbio kijevski Dinamo

Darijo Srna (1)
Reuters
23.09.2012.
u 20:39

Eduardo je igrao zadnjih deset minuta, Vukojević je igrao do 74. minute, a Kranjčar bio na klupi

U 1/16 finala ukrajinskog kupa Šahtar je na domaćem terenu pobijedio kijevski Dinamo 4:1. Igrala se samo jedna utakmica tako da se momčad Darija Srne i Eduarda da Silve plasirala dalje. Kapetan hrvatske reprezentacije bio je fantastičan, asistirao je za treći pogodak,a sam je iz slobodnog udarca zabio četvrti. Eduardo je igrao samo posljednjih deset minuta. S druge strane, Vukojević je igrao do 74. minute, a istaknuo se u 48. minuti kad je spasio svoju momčad i u posljednji trenutak blokirao udarac Mikhtarijana. Niko Kranjčar utakmicu je odgledao s klupe.

>>>Pletikosin Rostov izgubio od Spartaka, Kalinić zabio za Dnipro

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar flame
flame
21:08 23.09.2012.

Srna je legenda već sad, nažalost samo Šahtarova, jer mi brzo zaboravljamo i još brže pljujemo. Ali, malo je takvih igračina danas. Bez problema je mogao igrati u bilo kojem klubu, ali odabrao je teži, doduše dobro plaćen put i sam pisao nogometnu povijest s dotad anonimnim klubom. Bravo, kapetane!

OB
-obrisani-
21:47 23.09.2012.

Moze bit daje Srna u klubu legenda,emam nista protiv takvih misljenja,li u repezentaciji se vec duze vreme krije... Gdje je onaj Dario koji bi znao iz kornera loptu nabaciti da ta ista bude docekana i zavrsi u mrezi,pa njegovi slobodnjaci... Nismo vec dugo vidjeli u utakmicama za reprezentaciju... Jedino sto sve cesce vidimo su : rasprave sa sucem ,valjanje po travnjaku... Umjesto kao kapetan da je onaj nabojni pokretac koji suigrace vise motivira mi skoro pa nista od njega ne vidimo... I onda jos kaze da smo samo negativni i da se sve kritizira...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije