Uoči ekshibicijskog susreta između Ljubičića i Ivaniševića u Zetri

Za meč Ljube i Zeca u Zetri podloga sa Zagreb Indoorsa

ost-goranljubo-txt.jpg
import
08.03.2007.
u 14:58

Uoči teniskog spektakla u sarajevskoj Zetri, humanitarnog susreta između dvojice najboljih tenisača u hrvatskoj teniskoj povijesti, Gorana Ivaniševića i Ivana Ljubičića, organizatori u Sarajevu obavljaju posljednje pripreme i očekuju da će do petka sve biti spremno.

- Stigla je podloga iz Zagreba i Zetra će u srijedu biti spremna za tenis. Vjerujem da će Sarajevo prepoznati značaj tog susreta i da će Ivaniševića i Ljubičića pozdraviti pune tribine - kazao je predsjednik organizacijskog odbora Senad Hadžimešić, po čijim bi procjenama u Zetru trebalo doći četiri do pet tisuća teniskih zaljubljenika.

Ivanišević i Ljubičić u Sarajevo dolaze 1. ožujka, a isti dan će u 16 sati održati konferenciju za novinare u Zetri, dok je za dan poslije planiran posjet Pedijatrijskoj klinici na Koševu.
- Ivanišević i Ljubičić igrat će za djecu Sarajeva i zbog toga će ulazak u dvoranu biti besplatan za djecu mlađu od 10 godina u pratnji roditelja - istaknuo je član organizacijskog odbora Haris Kafedžić.

Inače, Ivanišević i Ljubičić, kako su i obećali, svoje su honorare u iznosu od 55.000 KM već uplatili na račun Pedijatarske klinike KCUS Koševo, a njihov susret počet će u petak u 18 sati u Olimpijskoj dvorani Zetra.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije