Kupalište Buža

Britanac u Dubrovniku udario o stijene i utopio se

buža
Zeljko Lukunic/PIXSELL
21.09.2014.
u 13:11

Prilikom spašavanja pokušali su mu pomoći i građani koji su se u tom trenutku našli u blizini, no nažalost, bilo je prekasno

Državljanin Velike Britanije jutros se utopio nešto poslije 11:00 sati na kupalištu Buža. Kako doznaje Dubrovački dnevnik, Britanac se kupao u društvu svog prijatelja, također državljanina Velike Britanije. Razlog utapanja bili su veliki valovi koji su ih udarali o stijene. Jedan se kupač uspio spasiti, zadobivši ozljede, dok se drugi, nažalost, utopio.

Prilikom spašavanja pokušali su mu pomoći i građani koji su se u tom trenutku našli u blizini, no nažalost, bilo je prekasno.

>> Dječak (4) iz Francuske utopio se u bazenu na Braču

Ključne riječi

Komentara 2

SE
sestrićna
14:06 21.09.2014.

možda zato jer je vozio lijevom stranom .)

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
16:32 21.09.2014.

. ..Allo"Allo Britanci-Ispunili smo Vašu želju preko Našeg Mick Jaggera a Vi kaj čekate sa Našom Željom? ??SFRYY-Sarajevo. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije