PRAVA DRAMA

Dok su gledali televiziju vatra im je gutala dom

požar
Foto: Cityportal.hr
1/8
29.12.2015.
u 22:24

"Čuli smo da nešto fijuče. Prvo smo mislili da je to mačka"

Dok su 68-godišnja Danica Sremić i njezin 47-godišnji sin Milivoj u prizemlju svoje kuće u Auguštanovcu gledali televiziju, na katu se odvijala prava drama, piše Cityportal.hr. Zbog kvara na električnim instalacijama došlo je do zapaljenja hrastove drvene građe i vatra se počela širiti nesmiljenom brzinom.

„Bili smo u kuhinji i gledali televiziju, bilo je jučer oko 16,40 sati što znam po vijestima. Čuli smo da nešto fijuče. Prvo smo mislili da je to mačka, a onda je sin vidio da se iz njegove sobe širi gusti dim. Tada mi je viknuo mama mi gorimo!“, priča nam 68-godišnja starica, čiji je sin zamalo izgubio svijest nakon što je otvorio vrata sobe.

„Popela sam se na kat i vidjela ga kako ga je dim ošamutio i zamalo se onesvijestio“, kaže nesretna žena.

Cijeli tekst možete pročitati ovdje.

>> Nasilnik supruzi zapalio automobil

>> Veliki požar u stambenoj zgradi u Novom Marofu

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:05 29.12.2015.

strašna tragedija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije