TROJE LJUDI U AUTU

FOTO Sletio s ceste i udario u kuću: Nevjerojatni prizori nakon nesreće kod Makarske

Čitatelj 24sata
10.08.2024.
u 09:51

Tri osobe su bile u autu, a prema prvim informacijama, lakše su ozlijeđene. Vozač je bio pod utjecajem alkohola

U mjestu Podaca, u Makarskom primorju sinoć se dogodila nevjerojatna prometna nesreća. Zbog neprilagođene brzine automobil sletio s kolnika i pao na kuću koja je bila ispod razine ceste, potvrdila je splitsko-dalmatinska policija za 24sata, a čitateljica je ispričala kako je to sinoć izgledalo: "Čuli smo jaki udarac, svi smo dotrčali vidjeti što se dogodilo."

Tri osobe su bile u autu, a prema prvim informacijama, lakše su ozlijeđene. Vozač je bio pod utjecajem alkohola.

FOTO U njemu je porazbijano, slomljeno, iščupano i oguljeno sve što se dalo: A u danima slave bio je hrvatski raj za hedonizam

1/31
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
14:40 10.08.2024.

A tablice turske ili zapadnoturske...? Da su hrvatske već bi se to poblatilo u naslovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije