KRITIZIRAO PREDSJEDNIKA

Glavni tajnik HDZ-a opleo po Milanoviću: 'Nije u stanju baviti se ozbiljnom politikom'

Dolazak sudionika na sastanak Parlamentarne većine u Banske dvore
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
30.08.2024.
u 18:13

- Pokraj takvog luzera - samo naprijed, Vlada Republike Hrvatske! - naveo je Krunoslav Katičić

Krunoslav Katičić, glavni tajnik HDZ-a, opleo je po predsjedniku RH Zoranu Milanoviću u objavi na društvenoj mreži Instagram. Katičić je Milanovića nazvao "kršiteljem Ustava" te kazao kako on ne govori o važnim temama za građane. Također, Katičić tvrdi da Milanović "nije u stanju baviti se ozbiljnom politikom".

- Kršitelj Ustava i politički gubitnik u nastavcima. Red zavisti i mržnje, red manipulacija i skretanja pažnje s vlastitih grijeha, pa red čistih laži. I tako u krug. A o važnim temama za hrvatske građane - npr. poreznoj reformi ili stambenoj politici - ni riječi! Milanović ionako nije u stanju baviti se ozbiljnom politikom. Pokraj takvog luzera - samo naprijed, Vlada Republike Hrvatske! - naveo je Krunoslav Katičić.

 

GALERIJA Pogledajte kako je Zoran Milanović izgledao prije 10 godina: Mislite li da se promijenio?
Dolazak sudionika na sastanak Parlamentarne većine u Banske dvore
1/14

Komentara 13

MA
Materjola
00:50 31.08.2024.

Jel to Bubi patak?

LG
LG24Zg
13:05 31.08.2024.

Bog te mazno pa ovo da nije smješno bili bi tragično..Katičiću ti iz stranke i obitelji poznate po lopovluku nisi u stanju sročiti ni jedan najobičniji pamflet, a kritiziraš lika koji 10 godina nije u izvršnoj vlasti- nego tvoji pajde s kojima budemo izgubili 14 izgubljenih godina na vašoj pljački i nesposobnosti da izvučete RH sa dna u EU. Jedino ste uspješni u istjerivanju mladih Hrvata i dovođenja stranaca iz 3 svijeta..fuj

PA
pasodoble12
21:23 30.08.2024.

Jel glavni tajnik misli da je rat ozbiljna politika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije