'kompromisno rješenje'

I Grčka će priznati Kosovo, sve veći pritisak Zapada na Vučića

05.06.2021.
u 07:00

Koje to “kompromisno rješenje” s Prištinom zagovara predsjednik Srbije nakon posjeta američke i delegacije Europske unije Beogradu

Ključne riječi

Komentara 147

IM
Immanuell
07:33 05.06.2021.

Uvijek su išli ljetovati u Grčku, sad će im i Grčka biti neprijatelj. Umjesto da se.pomire s gotovom situacijom i konačno zaborave što je bilo i vrijeme Dušanovog carstva, Srbi i dalje veslaju po svome. Priznaj to Kosovo više, nećete nikad više u budućnosti imati kontrolu na tom teritoriju. Dogovori se s Albancima za očuvanje spomenika kulture i o suživotu dva naroda i riješen problem. Tvrdoglavac, kao da ima bukovu glavu.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
08:12 05.06.2021.

U Srbiji Vucic vec 30 godinama, svaki tjedan iznova "izjavljuje" : "Teski dani i tjedni su pred nama!" Zar to u EU jos nitko nije primjetio? U Srbiji ljudi vec oguglali na te crne prognoze Vucica.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
08:04 05.06.2021.

Nadam se, da su i Srbi primjetili, da Vucica vise ne zovu u posjetu EU, vec on svaki tjedan inscinira "veoma vazne" sastanke sa Dodikom i ruskim ambasadorom Hrcenkom, kako bi srpski narod dobio dojam, da je Vucic jako prisutann na "medjunarodnoj" sceni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije