prijevara

Kupio auto na zadužnicu pa prijetio prodavaču

\'14.01.2009.,Dugo Selo, - Josipa Zorica 1.Nepoznati pocinitelj nozem je izbo zaposlenika Katastra koji je prevezen u bolnicu.Policija na mjestu zlocina radi ocevid.Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpić/PIXSELL
07.01.2013.
u 12:55

Mladić (22) je kao osiguranje dao bjanko-zadužnicu, ali se naplata nije mogla izvršiti zbog blokade računa

Mladić (22) osumnjičen je za prijetnju i prijevaru 35-godišnjaka od kojega je kupio automobil, javlja PU dubrovačko-neretvanska.

Naime, prije dva mjeseca 35-godišnjak je prodao automobil osumnjičeniku koji se obvezao da će mu u roku od 15 dana isplatiti novac te mu kao osiguranje dao bjanko-zadužnicu na iznos od 50.000 kuna. Kako mu osumnjičeni nije isplatio novac, 35-godišnjak je pokušao naplatiti zadužnicu, ali se naplata nije mogla izvršiti zbog blokade računa.

Policija je tijekom kriminalističkog istraživanja također utvrdila da je osumnjičenik srijedu 2. siječnja u Ulici Vladimira Nazora u Dubrovniku prijetio 35-godišnjaku.

Mladić je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske, a potom je uz kaznenu prijavu doveden u nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku.

>> Novalja: Pijan prijetio policajcima ubojstvom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije