SIGURNOSNO PITANJE

Sve jači pritisak na hrvatsku granicu: Hrvatska i sedam zemlja imaju prijedlog za koji nije EU povjerenik

05.08.2024.
u 20:00

Ujedinjeni narodi objavili su nedavno da je ukupan broj izbjeglica i prognanika koji su bili prisiljeni napustiti svoje domove zbog ratova, nasilja i progona dosegao 120 milijuna ljudi diljem svijeta, što je rekordan broj koji se neprekidno povećava i predstavlja "užasnu optužnicu za stanje u svijetu".

Komentara 15

Avatar Fićo
Fićo
20:12 05.08.2024.

Granice se prelaze na određenim mjestima sve ostalo je kažnjivo i za zatvor

OR
OPG Rasprdić
20:49 05.08.2024.

Čudni su to ratovi gdje su žrtve mladi muškarci s hrpom love, mobitelima i čakijama.

GM
gmižić
20:44 05.08.2024.

"Prisiljeni napustiti domove". Jasno je što stoji iza te prozirne priče. Neka mijenjaju one koji su na vlasti ako im je to problem umjesto da mijenjaju rasnu kartu Europe i to je njihova politička agenda. Islamizirati Europu što su pokušavali 1000 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije