UHIĆEN JE

Mještani o pokušaju ubojstva na Korčuli: Djevojka (23) je krvava bježala na rivu, on otišao s bebom

Napad nožem
Davor Puklavec/PIXSELL
16.07.2024.
u 19:41

Mještani su ispričali kako su posljednjih dana iz njihove kuće čuli svađe, a da je muškarac, navodno inače iz Splita, svakodnevno maltretirao 23-godišnjakinju. S njima je bila i šestomjesečna beba

O slučaju pokušaja ubojstva na Korčuli ovog vikenda oglasila se dubrovačko-neretvanska policija, navodeći kako je 29-godišnjak uhićen jer se sumnja da je u noći sa nedjelje na ponedjeljak nožem teško ozlijedio svoju 23-godišnju nevjenčanu suprugu. Muškarac je bio i pod utjecajem alkohola, a mještani Brna u kojem se sve zbilo su ispričali čemu su svjedočili

''Naime, jučer, 15. srpnja, oko 2 sata, u mjestu Brna na Korčuli, 29-godišnjak je, nakon povratka iz noćnog izlaska, pod utjecajem alkohola, dozvao 23-godišnju izvanbračnu suprugu s kojom živi u zajedničkom domaćinstvu te joj je, nakon kraće prepirke, počeo prijetiti ubojstvom i udarati je po tijelu, nakon čega je na nju nasrnuo i nožem s kojim joj je nanio ozljede po licu, vratu i prstu lijeve ruke. Ozlijeđenoj ženi je liječnička pomoć pružena u zdravstvenoj ustanovi u Blatu gdje su joj okvalificirane teže tjelesne ozljede. Osumnjičeni muškarac je uhićen nedugo nakon samog događaja te je, nakon  dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske'', objavila je danas ranije policija.

Mještani su pak za Dubrovački vjesnik ispričali kako su posljednjih dana iz njihove kuće čuli svađe, a da je muškarac, navodno inače iz Splita, svakodnevno maltretirao 23-godišnjakinju. S njima je bila i šestomjesečna beba. 

Kako se neslužbeno doznaje, Splićanin je u nedjelju bio s društvom, a u kuću se vratio pijan i drogiran u večernjim satima i probudio svoju partnericu. Susjedi kažu da su čuli zapomaganje, a djevojka je pobjegla na rivu gdje je naišla na nekoga tko je nazvao policiju i pružio joj pomoć. Od uboda nožem navodno je dobila 16 šavova na licu, ima veliku ranu na vratu i na prstu, dok je krvarenje zaustavila ručnikom s kojim je pobjegla iz kuće. U isto vrijeme, Splićanin je navodno s bebom krenuo prema Smokvici, odakle su njegovi roditelji.  Za dva dana se navodno trebao ukrcati na brod jer 29-godišnjak inače radi kao pomorac.  

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Požar na parkiralištu u Splitu

Komentara 2

BA
Barba56
19:50 16.07.2024.

Sad ce ga ukrcati u policijski auto i pravac Bilice .

Avatar Jopa
Jopa
19:11 17.07.2024.

Rodna ideologija bi spriječila ovakve luđake...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije