NA ZAGREBAČKOM SUDU

Osuđena na tri godine zatvora zbog krijumčarenja amfetamina

ecstasy
Arhiva VL
30.12.2011.
u 16:32

Tijekom suđenja nije ustanovljeno od koga je Mirsada I. u Sarajevu kupovala drogu, no zna se da je ta “trgovina” počela 2008., a ustanovljeno je da je amfetamine u četiri navrata ove godine prokrijumčarila u Hrvatsku

Mirsada I. (40) na zagrebačkome Županijskom sudu nepravomoćno je osuđena na tri godine zatvora zbog krijumčarenja amfetamina. U tom “poslu” bila je tri godine, drogu je krijumčarila iz BiH u Hrvatsku, pri tome ju je skrivala u različitim dijelovima tijela, a iz Sarajeva u Zagreb dolazila je redovitim autobusnim ili željezničkim linijama. Osim nje, na zatvorske kazne osuđeni su i preprodavači. Dražen G. nepravomoćno je osuđen na tri, a Tomislav V. na dvije godine i tri mjeseca zatvora.

Tijekom suđenja nije ustanovljeno od koga je Mirsada I. u Sarajevu kupovala drogu, no zna se da je ta “trgovina” počela 2008., a ustanovljeno je da je amfetamine u četiri navrata ove godine od lipnja do svibnja prokrijumčarila u Hrvatsku. Dilerima ju je preprodavala po cijeni od 1600 do 2000 kuna za gram, a nepravomoćnom presudom oduzeto joj je i oko 50.000 nelegalno zarađenih kuna.

Komentara 5

HS
Hrvatski sin
20:18 30.12.2011.

dvije velike greške. 1.na slici je ekstazij,a ne amfetamini 2.ovo šta piše prodavala za 1600 kn gram,ne postoji tako skupa droga,a pogotovo jeftini amfetamin koji je oko 80 kn gram.

SP
spirit
22:52 30.12.2011.

uobičajena cijena 1 grama speeda je 100 kn .a što se tiče slike čudim se da nisu stavili sliku one ružne trebe sa jointom koju stave kad se u članku spominje marihuana hahahh.

SP
spirit
22:55 30.12.2011.

amfetamini su,dapače,vrlo dobri za zdravlje,nešto slično kao vitamini ;=0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije