Otvaranje SP-a

Premijer Milanović ide na utakmicu Brazil – Hrvatska!

Zoran Milanović
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
03.06.2014.
u 09:19

Doznajemo da će se premijer sam zaputiti na daleko putovanje, s njim neće ići ni supruga ni drugi članovi obitelji. Utakmicu s premijerom neće gledati nitko od ministara, neće ga pratiti članovi Ureda.

Premijer Zoran Milanović, neslužbeno doznajemo, prihvatio je poziv brazilske predsjednice Dilme Rousseff te će 12. lipnja uživo u Sao Paolu gledati utakmicu otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva u kojoj naša reprezentacija igra protiv domaćina.

Doznajemo kako će se premijer sam zaputiti na daleko putovanje, s njim neće ići ni supruga ni drugi članovi obitelji. Utakmicu s Milanovićem neće gledati nitko od ministara, neće ga pratiti članovi Ureda.

Premijer je poziv na otvaranje Svjetskog prvenstva od brazilske predsjednice dobio krajem travnja. Tada su iz Vlade kazali da bi pozitivna strana odlaska bila promocija Hrvatske, posebno zato što smo turistička država, a za tim natjecanjem vlada veliki medijski interes u svijetu.

Turnir otvaraju Hrvatska i Brazil koji će zaigrati 12. lipnja u Sao Paulu u 22 sata po hrvatskom vremenu.

>>Kovač uoči polaska: Hrvati, molite za nas, mi ćemo znati vratiti!

>>Pogledajte kakav raj čeka hrvatsku reprezentaciju u Brazilu!

Komentara 93

MA
malimiš00
09:31 03.06.2014.

oh vjerojatno svi mi plaćamo ovo putovanje! A trebalo bi nas utješit što sam ide i neće još više naših novaca potrošit?

UR
uragan
09:32 03.06.2014.

OPtužen od kolege za tešku koripciju promovirat će Hrvatsku stvarno nemoguće

19
1995josip
09:38 03.06.2014.

Nevidim tu ništa loše , osim ako ga drugovi iz partije ne smijene sa funkcije premijera ! Ja mu predlažem da prije puta u Brazil sve poduzme da bivše kolege koji su optuženi za kriminal stavi pod nadzor u Remetinacc gdje Marina nestrpljivo priprema apartman za kuma iz Rijeke , a izgleda da je kum pripremio i Zokiju apartman u poznatom odmaralištu Remetinac ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije