Beskućnik osmislio

Sjajan koncept: Uz beskućnike upoznajte mračnu stranu Berlina

Querstadtein
Facebook/Querstadtein
10.08.2013.
u 17:25

Zanimljiv projekt organiziralo je i pokrenulo u Berinu udruženje Querstadtein, a koncept je osmislio bivšu beskućnik.

Zanimljiv projekt organiziralo je i pokrenulo u Berinu udruženje Querstadtein. Uz pomoć beskućnika turistima se nudi da upoznaju glavni grad Njemačke kroz iskustva i svakodnevnicu beskućnika, koje se na taj način pokušava integrirati u društvo.

Jedna od tura posjetitelja svakako je i kolodvor Zoo, odavno poznato njemačko okupljalište beskućnika, prostitutki i narkomana, gdje svaki posjetitelj može upoznati i mračnu stranu Berlina, grada koji je poznat kao europsko središte odlične zabave.

Projekt je s udruženjem Querstadtein osmislio bivši beskućnik Carsten Voss kako bi povezao socijalno isključene beskućnike i turiste. Tijekom ture, beskućnici objašnjavaju turistima kako preživljavaju, gdje spavaju i kako provode dan. Ture se turistima nude i na engleskom jeziku.

>>Doznajte gdje se u Europi najviše kupuju nekretnine!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije