Napao je

Učenik u Slavonskom Brodu šakom udario bivšu učiteljicu

policija (1)
Ivana Ivanovic/PIXSELL
20.09.2013.
u 17:13

Dječak se na profesoricu zaletio s leđa biciklom, udario ju je šakom u leđa i srušio te pobjegao.

Brodskim je Posavljem ovih dana procurila informacija da je početkom školske godine u Slavonskom Brodu jednu učiteljicu predmetne nastave na povratku kući poslije druge smjene napao bivši učenik. Dječak se na profesoricu zaletio s leđa biciklom, udario ju je šakom u leđa i srušio te pobjegao. Na mjestu događaja nađeno je i razbijeno jaje kojim ju je možda htio pogoditi. Ona je pozvala policiju koja je ubrzo pronašla nasilnika.

Profesorica je prošla s lakšim ozljedama, ali je imala bolove.

Glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić potvrdila je da je 4. rujna primila poziv 59-godišnjakinje koja je prijavila napad. S učenikom (14) obavljen je razgovor i protiv njega je podnesen optužni prijedlog, a o slučaju je obaviješten i Centar za socijalnu skrb.  

>> Sletio s ceste pa napao i teško ozlijedio policajca

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije