ubojstvo u sarajevu

Umjetnica Dana Škrba priznala brutalno ubojstvo fotografa

Mikko Hirvonen
Foto: AFP
1/2
26.02.2012.
u 14:52

Zaklano tijelo Mustafe Bukvića pronađeno je u u četvrtak u Sarajevu. Šrkba je uhićena u Mostaru.

Otkriven je mogući krivac za ubojstvo fotografa Mustafe Bukvića, koji je u četvrtak u Sarajevu brutalno zaklan - riječ je o 30-godišnjoj samozvanoj konceptualnoj umjetnici Dani Škrbi koja je, kako prenosi portal Sarajevo-X, sama policiji priznala ubojstvo. Uhićena je na autobusnoj stanicu u Mostaru.

Dnevni avaz piše kako postoji mogućnost da Škrba zapravo štiti svog nevjenčanog supruga Elvira Koraća (41), koji je otprije poznat kao serijski ubojica. Korać je još prekjučer popodne sam otišao na Neuropsihijatrijsku kliniku u Sarajevu. Policija izdaje jako malo detalja i informacija o cijelom slučaju.

Komentara 6

FE
Felicijen
15:51 26.02.2012.

Njen performans nožem sigurno mnogi neće razumjeti...

RI
Riznica
16:40 26.02.2012.

E svakog nazivate danas umjetnikom !\" ..

Avatar smrtfasizmu
smrtfasizmu
19:26 26.02.2012.

...pa i ubojice su umjetnici u svome poslu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije