VOZAČI SE ZAUSTAVLJALI

VIDEO U Zagrebu novac padao s neba: Novac pored bankomata u Oroslavju je kamilica, sjećate se ovog dana?

Pohlepni građani
Screenshot/Facebook
10.09.2024.
u 13:06

Slične scene zabilježene su 2019. godine u Zagrebu kada je jednom obrtniku slučajno na krovu automobila ostao novčanik s tadašnjih četiri, pet tisuća kuna. Kada je vozač stigao na Branimirovu ulicu, novčanik je pao s vozila, novčanice su počele letjeti zrakom, a mnogi vozači zaustavili su svoje automobile kako bi pokupili novac

U Oroslavju su se danas mogle vidjeti nevjerojatne scene. Noćas je netko raznio bankomat, a novčanice su letjele zrakom. Na njih su jutros na cesti naišli iznenađeni građani. Incident se dogodio oko pola četiri ujutro, a PU krapinsko-zagorska potvrdila je da je u tijeku očevid. Počinitelji još uvijek nisu identificirani. Kako su objavili na Facebook stranici Policija zaustavlja – Krapinsko-zagorska županija, nitko se ipak novčanicama nije okoristio. "Aktivirana je kemijska zaštita novčanica pa si nisu mogli ni kupiti kavu ujutro", kažu. 

Slične scene zabilježene su 2019. godine u Zagrebu kada je jednom obrtniku slučajno na krovu automobila ostao novčanik s tadašnjih četiri, pet tisuća kuna. Kada je vozač stigao na Branimirovu ulicu, novčanik je pao s vozila, novčanice su počele letjeti zrakom, a mnogi vozači zaustavili su svoje automobile kako bi pokupiti novac. 

Snimku "razularene mase" podijelio je na svom Facebook profilu i Tomas Bauer, tadašnji novinar portala Liberal.hr i suvlasnik poznate agencije za tržišne komunikacije, koji je bio ogorčen onim što je vidio. Kako je Bauer naveo, ljudi su grabili novac poštenog obrtnika koji desetljećima krvavo radi i zapošljava ljude.

"Frendu, obrtniku koji desetljećima krvavo radi i zapošljava ljude koje pošteno plaća, u kaosu užurbanog poslovnog dana na krovu automobila slučajno je ostao novčanik s nekih 4, 5 tisuća kuna. Kada je izašao na Branimirovu, novčanik je pao s vozila, očito je naišao neki drugi automobil i pregazio ga, te je novac počeo letjeti ovom brzom gradskom prometnicom. Na snimci vidite pohlepne sugrađane kako s osmijehom grabe tuđu lovu, pritom naravno ugrožavajući sebe i druge jer to čine nasred Branimirove. Kaže da su ga spasili odvjetnici Tomislav Zorić i Ivana Bahat koji su se u prolazu nekako dočepali novčanika i nazvali ga te mu od razularene rulje uspjeli spasiti barem dokumente", napisao je Bauer.

VEZANI ČLANCI:

Događaj je komentirao i vlasnik novčanika koji je zahvalio Tomislavu Zoriću i Ivani Bahat koji su zaustavili promet kako bi mu spasili dokumente. "Zaustavili su promet na vrlo opasnoj Branimirovoj i spasili mi šest dokumenata, poslovnu karticu i dvije godišnje ulaznice za Dinamo. A ovima s videa neka je sa srećom", poručio je nesretni muškarac.

FOTO Kako izgleda restoran Zlatka Dalića? Bili smo tamo i provjerili što sve nudi

Pohlepni građani
1/13
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:26 10.09.2024.

Samo neznalici je novost da su građani zagreba pohlepnjaci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije