SITUACIJA NA A1

VIDEO U tunelu prestizao kamion preko dvije pune crte: Treba ga privest i oduzet mu auto

Screenshot/Prometne zgode i nezgode
25.07.2024.
u 07:58

Korisnici Facebooka u komentarima su poručili kako je 'ovo za zatvor' te da vozača treba kazniti i zabraniti ulazak u Hrvatsku.

Opasna situacija dogodila se u tunelu na A1 kod izlaza za Ploče gdje je jedan automobil preko dvije pune crte prestizao kamion. Snimka je objavljena na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode gdje se navodi kako se radilo o automobilu s albanskim registarskim oznakama. Korisnici Facebooka u komentarima su poručili kako je 'ovo za zatvor' te da vozača treba kazniti i zabraniti ulazak u Hrvatsku.

- Snimile su ga kamere u tunelu. Ovakve lumene treba privest, opalit astronomsku kaznu, oduzet auto i zabrana ulaska u Hr 10 godina - jedan je od komentara.

- Ovo je za zatvor, triba si ga pratit i zvat policiju da ga čekaju - piše drugi korisnik.

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Komentara 4

PH
Petar_Hranic
09:02 25.07.2024.

U tunelu.... preko duple pune crte... u zavoju.... to je doista za zatvor

Avatar brons
brons
08:58 25.07.2024.

Albanske tablice, to mi sve govori

LE
Levanto
09:45 25.07.2024.

Stranci se ponašaju bahato bez ikakvog osjećaja za druge, za prirodu. Mala smo zemlja s lipin morem, otocima, rijekama. Imamo sve Božhe darove koje će nam bahatnici uništiti. Sabor mora pid hitno donijeti Zakon o otkazu gostoprimstva, oduzimanju državljanstva, protjerivanju, inače će nas bogatuni i razni probisveti totalno razrovati. Grade mule, ograđuju, a vizure brda su uništene bagerima. U Lovišću na Pelješcu je doslovce uništen svaki biljni i životni uslov što su izrovali..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije