U OKRILJU NOĆI

Drama na Maksimiru: Propucan auto tinejdžerice (18), a zatim ispaljen metak u stan muškarca

Ubojstvo i pokušaj samoubojstva u zagrebačkoj Dubravi, očevid je u tijeku
Tomislav Miletic/PIXSEL
21.07.2024.
u 10:51

Na mjestu događaja obavljen je očevid. Materijalna šteta zasad nije utvrđena te slijedi kriminalističko istraživanje, kažu u zagrebačkoj policiji.

Jučer, 20. srpnja oko 4.25 sati na Maksimiru, u Ulici Klementa Crnčića, uz stambeno-poslovnu zgradu nepoznati počinitelj je iz zaustavljenog nepoznatog osobnog automobila prišao osobnom automobilu marke Renault zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo 18-godišnjakinje te u predjelu vrata prtljažnika i krova automobila ispalio nekoliko hitaca najvjerojatnije iz vatrenog oružja zbog čega je nastalo oštećenje stakla na vratima prtljažnika kao i krova automobila.

Nedugo zatim u obližnjoj ulici Miroslava Kraljevića, nepoznati je počinitelj u prozor na stanu vlasništvo 26-godišnjaka ispalio hitac najvjerojatnije iz vatrenog oružja zbog čega je nastalo oštećenje stropa kuhinje. Na mjestu događaja obavljen je očevid. Materijalna šteta zasad nije utvrđena te slijedi kriminalističko istraživanje, kažu u zagrebačkoj policiji. 

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 15

NK
Najam krova
11:07 21.07.2024.

Mladež se zabavlja i slavi uspjeh s esejom.

Avatar Retro
Retro
11:10 21.07.2024.

Opet neki zaljubljeni luđak? Dajte ljudi žena ima dosta. Ne treba vam ona koja vas ne želi. Nađite drugu, treću ili petu.

N1
Neretva 1993
11:05 21.07.2024.

Zagreb+Split=mafija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije