Natječaj Holdinga

Obrtnicima u najam 18 prostora u Zagrepčanki i tri u gradskom kupalištu

Heinzelova
Davor Puklavec/PIXSELL
27.12.2014.
u 08:00

Mjesečni zakup za prostore u kompleksu u Heinzelovoj 66 iznosi od 126 do 3526 kuna, dok je u Ilici 8 zakup od 950 do oko 3000 kuna

Na javnom natječaju  Holding u najam nudi 23 poslovna prostora u užem centru grada te dva devastirana u podrumu i prizemlju u Kelekovoj ulici 2 u Sesvetama.

Prostori će u najam biti ponuđeni obrtnicima, mogu se razgledati od 12. siječnja, a bit će iznajmljeni na najviše pet godina. Najviše ih je za najam ponuđeno u Zagrepčanki, Heinzelovoj 66, a iznajmiti ih mogu svi oni koji se bave trgovačkom i uredskom djelatnošću, posredničkim uslugama, i to za početnu najnižu mjesečnu zakupninu od 126 pa do 3596 kuna bez uračunanog PDV-a.

U Ilici 8, i to u sklopu gradskog kupališta Diana, u najam se nude tri poslovna prostora – najmanji od 19, a najveći od 196 četvorna metra namijenjeni sportskim, zabavnim ili rekreacijskim djelatnostima. Početna je najniža najamnina za objekt od 19 četvornih metara 950 kuna mjesečno, dok je zakupnina za prostor od 62 četvorna metra na istoj adresi nešto viša od tri tisuće kuna. Za roh bau prostor u Martićevoj 67 iskoristiv i kao skladište ili za uredsku djelatnost, veličine 503 četvorna metra, početna zakupnina, bez PDV-a iznosi 4526 kuna.

Rok za dostavu ponuda zainteresiranih obrtnika jest 26. siječnja do 13 sati, a ponude se šalju na adresu Ulica grada Vukovara 41. Pravo prvenstva na sklapanje ugovora o zakupu poslovnog prostora za obrtničku ili samostalnu djelatnost imaju branitelji i članovi njihove obitelji ako prihvate najviši ponuđeni iznos mjesečne zakupnine, a oni čije ponude budu prihvaćene, moraju priložiti zadužnicu na godišnji iznos zakupnine. 

Na prodaju osam zgrada i deset tisuća kvadrata!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije