u restoranu botanist

Papagaj Pablo slavi peti rođendan: Stižu David Temelkov i Vatra

Foto: Botanist
1/13
10.06.2024.
u 14:00

– Prošle godine smo proslavili Pablov četvrti rođendan zabavom ispunjenom sadržajima za djecu i odrasle. Uživalo je više od 2000 građana. Ove godine Pablu, koji slavi jubilarni peti rođendan, želimo pružiti još bolju zabavu na koju ste svi pozvani – poručio je Križić.

Egzotična papiga Pablo koja je već prepoznatljiv znak Pablos bara i restorana Botanist, slavi peti, a spomenuti lokali drugi rođendan. 
Vlasnik Antonio Križanić u povodu toga organizira veliko slavlje dva dana za redom- U srijedu i četvrtak, na velikoj terasi u zelenilu na Remetinečkoj cesti 10, posjetitelji će moći uživati u besplatnim koncertima grupe Vatra i makedonskog glazbenika Davida Temelkova te brojnim aktivnostima za djecu i odrasle.

– Pablo je žutočela papiga koji je naše zaštitno lice i svakog će gosta veselo dočekati, a možda mu i zapjevati. U našu obitelj stigao je u vrijeme korone – objasnio je vlasnik Antonio Križić te dodao da ih je Pablovo podrijetlo inspiriralo za ugođaj koji su stvorili u svojim prostorima.

POVEZANI ČLANCI:

– Prošle godine smo proslavili Pablov četvrti rođendan zabavom ispunjenom sadržajima za djecu i odrasle. Uživalo je više od 2000 građana. Ove godine Pablu, koji slavi jubilarni peti rođendan, želimo pružiti još bolju zabavu na koju ste svi pozvani – poručio je Križić.

Zabava kreće u srijedu od 16 sati kreativnom radionicom za djecu na temu papiga, ptica i rođendana. Od 18 sati je planiran nastup zabavljača na štulama te izložba egzotičnih papiga koje na Pablov rođendan pristižu iz cijele Europe. Svi posjetitelji od 18 sati mogu sudjelovati u izložbi sa svojim papigama, a ona koja se pokaže najljepšom bit će nagrađena. Od 20 sati pozornicu među stoljetnim stablima i više od 100 vrsta biljaka zauzet će grupa Vatra.

Dvodnevna rođendanska zabava nastavlja se u četvrtak kada posjetitelje od 16 sati očekuje čarolija koju donose klaun Balonko, a za najmlađe je organizirano i oslikavanje lica. Nakon mađioničarskog nastupa slijedi koncert Davida Temelkova.

Sva događanja u Botanistu besplatna su za sve posjetitelje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije