Ida Prester: Borim se s prehladom, ali do sutra sam – k'o nova!

07.04.2009.
u 17:11

Naša electro bubblegum trash atrakcija Lollobrigida nastupit će u četvrtak u zagrebačkom Purgeraju. Vodeći glas i stas benda, Ida Prester, ovih dana je muku mučila s prehladom, no do nastupa će se, kaže – sasvim oporaviti.

– Uh, doma sam i samo pijem čajeve. Liječim se narodnom medicinom, dakle – limun, čaj i med. Bez brige, do sutra sam ko nova!

• Što ste ovaj put pripremili publici, imate li kakvu novu pjesmu?
Kako ste pogodili?! Oooo, da, imamo jednu totalno ludu obradu grupe “2 Unlimited”. Starija ekipa sjetit će se te pjesme – “No Limit”.

• Je li to Vaš samostalni koncert ili ćete pozornicu dijeliti još s nekim?
Bit će još jedan bend, “Trike”, neki Kanađani, totalno su fora electro duo. Zato su nas i zvali ljudi iz Purgeraja, jer se žanrovski poklapamo. Bit će baš, baš super!

• Jeste li pripremili kakve nove krpice za nastup?
Ma, uvijek imam neke nove krpice. Sad imam neki dizajnerski srebrno-crni kostimić. Ali nikad ne znam kaj ću obući za nastup, do posljednjeg trenutka.

• Imate li u planu kakve nove angažmane, suradnje i nastupe?
Nagomilalo se dosta toga. U četvrtak smo u Purgeraju, a već sljedeću večer nastupamo u slovenskoj Vrhnici, a uskoro gostujemo i u Novoj Gorici i Murskoj Soboti. Ja upravo s E-Baseom snimam spot za Cro-A-Porter, a radim i singl s Markom Nastićem. U svibnju bismo trebali snimiti spot i za pjesmu “Volim te” sa zadnjeg albuma... (žvu)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije