Koncert

Manu Chao 4. travnja u maloj dvorani Doma sportova

Manu Chao
arhiva VL
21.02.2011.
u 15:09

Njegov prethodni koncert, održan u pulskoj Areni, ljubitelji glazbe proglasili su najboljim koncertom 2008. godine u Hrvatskoj

Multikultura i INmusic predstavljaju koncert Manu Chao "La ventura", koji će se održati 4. travnja u maloj dvorani Doma sportova. Manu i njegov dvočlani prateći sastav posjetit će Zagreb u sklopu svoje turneje "La Ventura". Nakon sjajnog prethodnog koncerta održanog u pulskoj Areni, koji je prema mnogima proglašen najboljim koncertom 2008. godine u Hrvatskoj, Manu Chao ovoga put dolazi u Zagreb. La Ventura je intiman, kolorističan set koji dakako sadržava i karakteristična obilježja njegova koncerta poput frenetičnog punk rocka, španjolske gitare i reggae prizvuka. Ono što Manu Chaoa čini omiljenim i zbog čega ga publika cijeni uistinu su iskreni nastupi - bez iznimke.

Ulaznice za koncert uskoro će biti u prodaj po cijeni od  190 kuna.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
15:47 21.02.2011.

Odlicno, onaj gitaritst s kojim svira u zadnje vrijeme, Madjid je odlican, sto manja dvorana to bolje.

BA
Bajum
21:22 21.02.2011.

Sa njime svira od samih početaka grupe Manu Chao. Bio sam na oba koncerta koja je održao kod nas pa mogu reći da bi bilo bolje da je izabrao južnije krajeve.Bolji štimung.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije