JACKO RASTURA

Michael Jackson održat će čak 44 koncerta u Londonu

12.03.2009.
u 14:06

Kad je Michael Jackson prošli tjedan najavio svojih deset posljednjih koncerata u Londonu, mnogi su se pitali hoće li to biti i jedini koncerti u sklopu njegove turneje “This Is It”, jesu li to njegovi zadnji nastupi samo u Londonu ili općenito. No, zbog velike zainteresiranosti dodano je još koncerata, čija brojka svako malo raste, a trenutno ih je najavljeno čak 44 i to sve u areni O2 u Londonu, piše na stranici www.michaeljacksonlive.com. Kralj popa možda zapjeva i u drugim gradovima, prenosi Reuters.

Jackson je posljednji put bio na turneji prije 12 godina, a od 2001. i albuma "Invincible" nije snimio novi materijal. Karte u pretprodaji za prvih deset londonskih koncerata razgrabljene su u nekoliko sati, a prvi nastup kralja popa bit će 8. srpnja.

Maratonska turneja po Londonu trajat će do veljače 2010.

- Zbog nevjerojatne zainteresiranosti Michael Jackson je dao zeleno svjetlo za još koncerata – izjavili su iz organizacije Outside, tvrtke za odnose s javnošću koja zastupa AEG Live, organizatore koncerata.

Internetsko izdanje časopisa Rolling Stone pisalo je da će Michael u Londonu održati još 12 koncerata, no ta brojka je očito puno veća. Ako bude interesa, održat će koncerte i u drugim gradovima.

Bez obzira na dugo izbivanje sa scene, čudno ponašanje i još čudniji izgled Michael Jackson i dalje ima milijune obožavatelja. Prodao je oko 750 milijuna albuma, osvojio 13 Grammyja i jedna je od najvećih ličnosti u povijesti pop glazbe.

(K.B.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije