Književni tulum

Pakleni tulum u VBZ-ovoj novoj knjižari zbog Brownovog "Inferna"

sandra ukalović i dan brown u firenci
denis derk
10.07.2013.
u 14:19

U knjižari VBZ-a u Ilici 13 u četvrtak 11. srpnja tulumom će se proslaviti hrvatsko izdanje romana "Inferno" Dana Browna. Roman će biti u prodaji po akcijskoj cijeni, a posjetitelji će biti počašćeni dobrom glazbom, koktelima i slasticama.

Knjižarsko-galerijski centar “Fadil Hadžić” u četvrtak će od 19 sati biti poprište paklenog tuluma kojim VBZ slavi hrvatski prijevod “Inferna” Dana Browna. Nedavno se u Firenci s autorom srela i urednica VBZ-a Sandra Ukalović (na slici s Majom Šitum), na velikom tulumu koji je u tamošnjoj vijećnici priredio Brownov talijanski nakladnik Mondadori. Roman je na hrvatski preveo Petar Vujačić, a od utorak je u prodaji u hrvatskim knjižarama i na kioscima Tiska. Roman će na tulumu biti prodavan po akcijskoj cijeni od 119,90 kuna, slušat će se Laibach, Depeche Mode, Joy Division, The Cure, jesti slastice i piti prigodni pakleni kokteli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije