Pokreće tijelo

Hula-hup se vraća u modu kao idealna sprava za vježbanje

Michelle Obama
PIXSELL
28.03.2010.
u 15:30

Prva dama Michelle Obama, Beyonce i Liv Tyler velike su obožavateljice popularnog obruča

Sjećate se šarenog plastičnog obruča popularno zvanog hula-hup? Izgleda da se nekada popularna dječja igračka vraća u modu i to kao sprava za uljepšavanje i učvršćivanje cijelog tijela.

Hula-hup je idealan izbor za žene koje žele na veseo, razigran i moderan način učvrstiti tijelo i jednostavno se osjećati bolje. U svijetu je već pokrenut fitness program gdje se koristi samo taj obruč te se pomoću njega pokreće cijelo tijelo.

I velike svjetske zvijezde zaluđene su hula-hupom. Među velikim fanovima našla se i prva dama SAD-a Michelle Obama, baš kao i Liv Tyler i Beyonce. Hula-hup u modernijoj verziji je puno širi od nekadašnjih dječjih obruča. Ako se odlučite za ovakve treninge bilo bi najbolje da počnete vježbati svaki dan po pola sata.

Komentara 1

DO
doktorica
20:47 28.03.2010.

jeftiniji je od sofisciranijih naprava ,a rezultati su isti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije