PROMO

Mister Mot Multibrand Store: Krenulo je ljetno sniženje – uhvatite svjetske brendove po odličnim cijenama!

Mister Mot
Foto: Promo
1/13
07.07.2023.
u 08:15

Kada se radi o kvalitetnim komadima u limitiranim kolekcijama, onda je pravo mjesto za ugrabiti najbolje komade upravo MISTER MOT Multibrand Store!

Iza njih je više od 30 godina iskustva u Splitu, a zadnjih pet godina trgovina u Zagrebu postala je nezaobilazna lokacija za najpoželjnije komade svjetskih brendova.

Krenuli su i popusti na kolekciju proljeće/ljeto 2023. tako da je prava prilika za kupiti svoje favorite po cijenama povoljnijim do -40%! Kolekcije su limitirane i pomno odabrane od strane Mister Mot stilista kako bi i dalje nastavili njegovati svoj jedinstveni modni izričaj koji prati životni stil suvremenog muškarca - za sve prigode.

Limitirane kolekcije svjetskih bendova u Zagrebu i Splitu

Mister Mot, Zagreb
Foto: Promo

Kako bih svakom muškarcu ponudio odjeću u kojoj će ostaviti najbolji mogući dojam, Mister Mot na svojim policama donosi izbor kvalitetnih muških odijela te bogatog asortimana odjeće i obuće s potpisom pomno biranih modnih brendova Tod’s, Corneliani, Fay, Luigi Bianchi, Boggi Milano, Santoni, Sera Fine Silk vrhunski su brendovi koje možete pronaći u zagrebačkom Mister Mot Multibrand Storeu – a od ove godine brendovima se pridružio i prestižni PAL ZILERI koji je ekskluzivno dostupan u Hrvatskkoj – i to samo u trgovini u Zagrebu.

Boggi Milano, dostupan u Mister Mot-u
Foto: Promo

Boggi Milano, dostupan u Mister Mot-u
Foto: Promo

Osim toga, splitska lokacija nudi i nekoliko dodatnih brendova muške mode kao što su Karl Lagerfeld, Badlessarini i Strellson.

Mister Mot, Split
Foto: Promo

MISTER MOT je više od brenda, to je mjesto gdje se njeguje gentlemanski pristup, životni stil i uživanje u malim luksuzima. Mjesto gdje se kupci vraćaju ne samo zbog jedinstvenih modnih kolekcija, već i zbog cijelog iskustva uživanja u kupovini – uz odabranu glazbu, osvježavajuće piće i svježe pripremljenu kavu.

Luigi Bianchi / Corneliani, MISTER MOT
Foto: Promo

Luigi Bianchi / Corneliani, MISTER MOT
Foto: Promo

Sve najnovije vijesti o Mister Mot ponudi pratite i na Facebooku, Instagramu i TikTok-u.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije