BEZ RECESIJE Splitska krema na reviji proslavljenih kreatora

Viktorija Rađa ljepša nego ikad ponovo na pisti

04.04.2009.
u 21:19

Svečano je bilo sinoć na otvaranju multibrand trgovine “VictorVictoria” u središtu Splita. Predstavljene su najnovije kolekcije svjetski etabliranih talijanskih modnih kuća (Armani Jeans, MaxMara Weekend, Liu Jo, Pennyblack i drugi) za proljeće i ljeto, a sve u velikom stilu zahvaljujući poznatim osobama.

Mikrofona se tako, kao i obično, prihvatila Jelena Rozga, ali ovaj put kao voditeljica programa. Balerina Almira Osmanović kazališne daske zamijenila je manekenskom pistom, na kojoj je lepršala u finoj odjeći, a društvo joj je pravila Viktorija Rađa. Bivša pjevačica, svojedobno druga pratilja Anice Martinović, pokazala je da i u tridesetima, nakon dvaju porođaja, izgleda dobro, no nekako je, dojma smo, nevoljko šetala manekenskom pistom. Bio je tu i njezin suprug Dino, no skrio se u masi uzvanika.

Solidno je uvijek simpatična Jelena Rozga odradila svoj dio posla, malo su je smeli tehnički problemi, zakazao je mikrofon, no nije se dala.

– Mislim da je sve bilo dobro iako sam prvi put radila kao voditeljica. A još sam morala čuvati glas jer me čeka nastup u Šibeniku. Otprije kupujem ove modne marke, pa sam rado pristala kada su me pozvali da budem voditeljica programa. Drago mi je što sada ove lijepe stvari mogu kupiti i u Splitu. Cipele ovdje, iznenadila sam se, uopće nisu preskupe – kazala nam je Jelena.

A među gostima je bio i ugledni splitski glumac Čedo Martinić sa suprugom Zrinkom i kćerkom.

– Zbilja lijep prostor u samom centru grada s poznatim markama odjeće! Morat ću za koji dan opet doći sve na miru pogledati. No, na žalost, s obzirom na recesiju, teško si većina ljudi ovakvo što može priuštiti – realan je bio Martinić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije