OTKAZAO SVE NASTUPE

Alen Vitasović javio nam se iz bolnice: 'Ne mogu govoriti, na intenzivnoj sam njezi'

Pula: Glazbenik Alen Vitasovi?
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/5
23.03.2022.
u 10:42

"Ne mogu govoriti, u bolnici sam zbog teške korone i upale pluća. Nalazim se na intenzivnoj njezi i to može potrajati", napisao nam je Vitasović, kojem smo zaželjeli brz oporavak

Glazbenik Alen Vitasović (53) nalazi se u bolnici, na intenzivnoj njezi. Kako nam je SMS porukom porukom kazao istarski pjevač, u bolnicu su ga primili zbog problema s koronavirusom.

"Ne mogu govoriti, u bolnici sam zbog teške korone i upale pluća. Nalazim se na intenzivnoj njezi i to može potrajati", napisao nam je Vitasović kojem smo zaželjeli brz oporavak. 

Podsjetimo, Alen je noćas na svom Facebook profilu napisao kako otkazuje sve nastupe zbog bolesti. 

"Dragi prijatelji, moja publiko i svi koji su uvijek bili uz mene, zbog teških iznenadnih zdravstvenih problema, a po savjetu stručnjaka, prisiljen sam otkazati sve koncerte, snimanja i to nakon 3 godina bez moje muzike i egzistencije. Bitno je zdravlje. Hvala Vam na dugogodišnjoj pomoći i podršci. Nema predaje, Vaš Alen", napisao je Alen.

Inače, Vitasović je zadnji koncert odradio 4. ožujka na sedmom izdanju festivala AntiValentinovo gdje je nastupao uz domaćine Let 3, heavy metal bend Siniše Vuce Živo Blato te alter ego Saše Antića – Alejuandro Buendija. U Zagrebu je ponovno trebao nastupiti 9. travnja u klubu Sax. 

VIDEO: Dobitnika Večernjakove ruže Tina Kovačića dočekali bakljadom u Osijeku 

 

Komentara 24

BA
Barba56
10:52 23.03.2022.

Zelim ti sve najbolje i brz oporavak.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
11:27 23.03.2022.

Vjerojatno je prestao piti.

SA
Sarma
20:30 23.03.2022.

Ne serite djeco . Ali i ja mu želim težak oporavak , kao i svima koji nisu cijepljeni.Ali i svim njegovim fanovima želim , da se zvijezda brzo oporavi , i da nas svih i dalje usrečuje sa te dvije pjesme od prije 30 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije